Jag tycker alltid det är kul att komma hem efter att ha varit borta länge från trädgården. Vi tog husvagnen och var borta mellan onsdag till lördag. Det betydde att Dreame A1 skulle sköta gräset hemma på egen hand. Så det var extra spännande att komma hem denna gången. Hade roboten kört fast? Missat sitt schema eller nåt annat?

Så himla skönt att se att gräset var klippt i båda områdena och Dreame A1 stod i sin laddare. Hoppas nu bara att det fortsätter så här resten av säsongen. Isåfall kommer jag vara så sjukt nöjd. Varje gång jag är ute och gräver eller gör nåt annat i trädgården märker jag vad begränsad man varit med en kabel som låg nedgrävd överallt. Nu spelar det liksom ingen roll var jag sätter spaden i marken eller var jag ställer ner saker. Dels vet man när roboten är klar vid ett område, då kommer den inte tillbaka. Och dels finns det inga kablar att vara rädd om.

Jag märker dock att den skapar "crop circles" bakom sin laddare. Det beror på att den alltid snurrar ett varv för att positionera sig. Känns lite onödigt då den borde veta exakt var den är när den backar ur laddaren. Återstår att se om det blir ett problem eller inte. Särskilt fint är det iallafall inte. Kan som tur är enkelt lösas genom att flytta laddstationen till en mer undanskymd plats.

Här hittar du alla tidigare inlägg om Dreame A1